Известие

Collapse
No announcement yet.

Какъв разход на гориво ви дават вашите 156-ци.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Mоята само ако я дърпат или бутат пада под 13 на 10 градско...стигам и до 15,имам една умираща ламбда.......добре,че не са и трите
    Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
    Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
    Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
    Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• Първоначално публикувано от BillyBoy` Покажи съобщение
      Дълги и прави участъци и широки булеварди има само във Ж.К. Тракия,във останалата част на града е голяма гъчканица така че това дето го казваш че караме все едно сме извън градско си във голяма заблуда.
      Точно пък Пловдив е само дълги и прави булеварди .
      Незнам къде ги видя тея гъчканици... сравнително спокоен град за каране си е.

П.С: Колкото за горенето на ТС - е, аз под 15/100 газ в града, много трудно падам. Даже 16 гоня понякога.
      И това в Шумен! Точно това, че докато стигнеш и гасиш... няма време да загрее. В малкия град категорично разхода не е по-нисък
      Lancia Delta 1.6 i.e - ex
      Alfa Romeo 156 2.0 TS

рейтинг фотографов

Comment

• Първоначално публикувано от i.ganchev.ganchev Покажи съобщение
        Точно пък Пловдив е само дълги и прави булеварди .
        Незнам къде ги видя тея гъчканици... сравнително спокоен град за каране си е.

П.С: Колкото за горенето на ТС - е, аз под 15/100 газ в града, много трудно падам. Даже 16 гоня понякога.
        И това в Шумен! Точно това, че докато стигнеш и гасиш... няма време да загрее. В малкия град категорично разхода не е по-нисък
        Ми аз всеки ден карам из Пловдив така че няма смисъл да ми казваш какво е.Спокоино за каране беше 12-14 години сега вече не е.
        АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

Ми аз всеки ден карам из Пловдив така че няма смисъл да ми казваш какво е.Спокоино за каране беше 12-14 години сега вече не е.
          Особено на кръговото при панаирната палата и тунела под тепето - гадни задръствания стават. Ама 3 места са несравними със Софето
          Last edited by NightRider; d.m.y г., 09:32.
          Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
          156 1.8TS 16V (01.2001)
          147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
          0879369082

Comment

• Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение
            Абе горете си ги 9/100 градско. Няма проблем. Ние ще си горим 12, щот сме пичове и тва е.

---------- Post added at 13:29 ---------- Previous post was at 13:27 ----------

Написал съм "...АКО карате по тях..."

Достатъчно ТС съм видял за да го кажа тва. Под 11 градско няма начин за 1.8/2.0 ТС в изправно състояние.
            Не е нужно да се засягаш,тва че някои има разход различен от твоя не означава че има нещо нередно.

---------- Post added at 05:49 ---------- Previous post was at 05:47 ----------

Първоначално публикувано от NightRider Покажи съобщение
            Особено на кръговото при панаирната палата и тунела под тепето. Ама 3 места са несравними със Софето
            Нещо не те разбрах какво искаш да кажеш!
            АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

Не е нужно да се засягаш,тва че някои има разход различен от твоя не означава че има нещо нередно.

---------- Post added at 05:49 ---------- Previous post was at 05:47 ----------

Нещо не те разбрах какво искаш да кажеш!
              Колега остави, няма смисъл.
              Last edited by Alamo; d.m.y г., 14:06.
              Алфа 156 1,8ТС 1998г

Comment

• Първоначално публикувано от NightRider Покажи съобщение
                Особено на кръговото при панаирната палата и тунела под тепето - гадни задръствания стават. Ама 3 места са несравними със Софето
                Аз Пловдив го имам почти за махала. Е точно на него кръгово никога не съм бил в задръстване.
                Като цяло, в Пловдив според мен се кара спокойно.
                Друг е въпроса какво значи спокойно според някой друг.
                Но като се има на предвид големината на града - да, определено се кара спокойно в Пловидв!
                Alfa Romeo 156 2.0 TS

рейтинг фотографов

Comment

• Моита е 1.9 jtd 115 к.с. и на отиване към морето 5.3 на връщане с повече климатик 5.7 л. А градско почти не пада под 7.3 л, трудно се сдържам да не я настъпвам.

Comment

• абе не знам защо мислите че хората които имат разход около или над този даден от производителя лъжат. моята кола със сигурност гори над 12 градско при това само 100 октанов бензин и много ми се иска да видя как 1.8ТС или 2.0ТС ще направи 9.5 в града.

повече от 15 години карам само бензинови алфи, повечето са били ТС (3 от 4), всички които ме познават знаят че колите си ги поддържам перфектно и в пълна изправност, зареждам по един и същи начин, с едно и също гориво от една бензиностанция ...ама разлика от 25% спрямо заводските норми не е за вярване.

вярно е че всяко правило си има изключение, ама в завода на алфа да са по-прости и да имат по-лошо гориво от нашето, че да имат по-висок разход нещо не го вярвам.
                    Aprilia Mojito & XTrail '06 T30 QR25 AT
                    Ex Alfa 156 1.8 TS Sportwagon '00 /Alfa164 2.0 TS /Alfa155 2.0 TS /Alfa33 1.5 4x4
                    Lancia Ypsilon '02

Comment

• Първоначално публикувано от KirilSol Покажи съобщение
                      абе не знам защо мислите че хората които имат разход около или над този даден от производителя лъжат. моята кола със сигурност гори над 12 градско при това само 100 октанов бензин и много ми се иска да видя как 1.8ТС или 2.0ТС ще направи 9.5 в града.

повече от 15 години карам само бензинови алфи, повечето са били ТС (3 от 4), всички които ме познават знаят че колите си ги поддържам перфектно и в пълна изправност, зареждам по един и същи начин, с едно и също гориво от една бензиностанция ...ама разлика от 25% спрямо заводските норми не е за вярване.

вярно е че всяко правило си има изключение, ама в завода на алфа да са по-прости и да имат по-лошо гориво от нашето, че да имат по-висок разход нещо не го вярвам.
                      Еми просто щото тея дето го правят тоя разход, или слъгват или не засичат като хората или при зареждането са им сипали по-малко.
                      Аз също не смятам че 1.8 или 2.0 няка как да даде по-малко от 11 градско (освен ако не е с някакъв проблем).
                      Как ще да е... някои този разход го пишат, че е даже и на газ
                      Е аз 1.6 трудно го докарвах до 10 на 100 в града...
                      Ама как ще да е, ше се прайм, че вярваме
                      Last edited by i.ganchev.ganchev; d.m.y г., 00:41.
                      Alfa Romeo 156 2.0 TS

рейтинг фотографов

Comment

• Мойта в града ми дава 12 извън него пада на 7

Тук е мястото обаче да споделя нещо много странно което ми се слуцва. Ламба сондата ми на газ работи по-добре отколкото на бензин, обикновена Бошова сонда без да са слагани допълнителни подобрители за газовата. При замерване на сондата на газ ми дава идеалните стойности - от 0.1 до 0.9 mV а на бензин ми дава между 0.6 и 0.7 мV което значи че ми обогатява сместа, наистина странно.

На газ онзи ден я засякох сега с новите дюзи учудващо ми даде 10 разход като имайте в предвид че си я газих стабилно по магистралата - 170-190. Ама товае защото в Неделя следобяд всички Бмв маняци се прибираха от събора и тук там реших да по-накажа някой
                        Да се ядосваш, значи да наказваш себе си, за грешките на другите!
                        sigpic

Comment

• Среден разход за последните 5000 км.
                          http://www.carspending.com/en/profil...fa-156-1-8-t-s
                          Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm 210hp
                          Lancia Kappa 2.4JTD 136hp
                          Mercedes E250TD Avantgarde 150hp
                          Alfa Romeo 156 1.8TS 144hp - ex

Comment

• Последно 3600 км,основно магистрали със средна скорост 120/130 ми изпапа 186 литра?
                            156 2.4 jtd 2001 Sportwagon Sony,Hertz,Boss & JBL sound
                            KONI sport adjustable suspension kit,Big BREMBO brake kit
                            Cinquecento 1.1i 1998 Sporting
                            Subaru İmpreza 2000 turbo 1999 Sportwagon

Comment

• София - София вечер след 21:00 след основния 9 / 100
                              sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
                              Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
                              Ramstein - Benzin
                              https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

• Със 75,8 литра изминати 1175 км. Средно 6,45 /100. Компютъра показва 5,6/100. Повечето са в София и 375 извън. По груби сметки градски разход около 7/100 а извънградски 5,1/100
                                Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
                                Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
                                Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Working...
                                X